top of page

di 28 feb

|

Webinar | Via MS Teams

Performance Management 3.0: evaluatie in (r)evolutie!

GRATIS WEBINAR

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Performance Management 3.0: evaluatie in (r)evolutie!
Performance Management 3.0: evaluatie in (r)evolutie!

Tijd en locatie

28 feb 2023, 12:15 – 13:00 CET

Webinar | Via MS Teams

Over het evenement

Ben jij een leider of HR professional die genoeg heeft van het oude rigide performance management proces in je organisatie? Merk je dat het vaak als negatief moment ervaren wordt door medewerkers en leidinggevenden? Is het vooral eenrichtingverkeer met weinig positieve effecten? Of ben je al mee met de nieuwe trends maar weet je niet hoe je je de organisatie mee krijgt?

Dan nodigen we je met veel enthousiasme uit voor een inspirerende webinar over Performance Management 3.0 waarin we onze aanpak* toelichten. Maar vooral hoe jij je organisatie mee krijgt op de kar!

*Deze nieuwe aanpak draait om het stimuleren van een cultuur van (continue) feedback en ontwikkeling, waarin zowel leiders als werknemers actief deelnemen aan zinvolle gesprekken over prestaties en groei.

Mis deze kans niet om te leren over de nieuwste strategieën voor het verbeteren van prestatiemanagement en doe mee door je nu in te schrijven.

Over de spreker:

Stien Gijsbrechts is Managing Partner van Glowstix. Ze is een systeemdenker met ervaring in zowel het begeleiden van organisatietrajecten als leiderschapstrajecten. Stien is ervan overtuigd dat verbinding de beste bron van energie is in de organisatie en bij medewerkers. Verder vertrek ze steeds vanuit een overtuiging dat iedereen in de organisatie een idee heeft van hoe de organisatie beter kan werken. Vaak zien mensen dat enkel vanuit hun eigen perspectief en zien ze niet wat de impact kan zijn op andere afdelingen en teams. Vanuit dat perspectief werkt zij heel graag met organisaties om de HR processen menselijker te maken.

Deel dit evenement

bottom of page