top of page
Team at work

Employee Experience | Roadmap

Bij Glowstix begrijpen we hoe cruciaal een goed ontworpen roadmap is voor het verbeteren van de employee experience. Onze gestructureerde aanpak helpt jouw organisatie niet alleen bij het ontwerpen van een vernieuwde manier van werken, maar ook bij het effectief implementeren van deze positieve veranderingen.

Wat houdt onze Employee Experience Roadmap in?​

 

Onze STIX methode (Sense, Tailor, Implement, Explore) is een uniek ontwerp van Glowstix, ontwikkeld met een agile benadering om tot het beste ontwerp te komen voor het verbeteren van de employee experience.

 

Door de flexibiliteit en iteratieve aard van onze methode kunnen we snel reageren op veranderingen en voortdurend evolueren om aan de specifieke behoeften van jouw organisatie te voldoen. Dit stelt ons in staat om op een efficiënte en effectieve manier innovatieve oplossingen te ontwikkelen die de employee experience naar nieuwe hoogten tillen.

Stix Methode website (1).png
Study


Een grondige evaluatie van de huidige situatie waarbij we de behoeften en uitdagingen nauwkeurig in kaart brengen.

Tailor


Een ontwerp de verandering die een verbeterde Employee Experience tot stand brengt

Implement


Begeleiding bij de implementatie van de actieplannen om een vlotte overgang en effectieve uitvoering van de voorgestelde verbeteringen te waarborgen

eXplore


Monitoring van de voortgang en evalaluatie van de  effectiviteit van genomen maatregelen. 

Waarom kiezen voor onze Employee Experience Roadmap?​

Onze Employee Experience Roadmap biedt een strategische focus die nauw aansluit op de unieke behoeften en doelstellingen van jouw organisatie.

Klaar om de Employee Experience te transformeren?​

Samen kunnen we bouwen aan een cultuur die medewerkers inspireert, motiveert en stimuleert om hun beste werk te leveren!

bottom of page