top of page

di 30 jan

|

Webinar | Via MS Teams

Offboarding 3.0: Een Frisse Kijk op Uitstroom

GRATIS WEBINAR

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Offboarding 3.0: Een Frisse Kijk op Uitstroom
Offboarding 3.0: Een Frisse Kijk op Uitstroom

Tijd en locatie

30 jan 2024, 12:15 – 13:00 CET

Webinar | Via MS Teams

Over het evenement

Ben je nieuwsgierig naar hoe je een vertrekkende collega een onvergetelijk afscheid kunt bezorgen, terwijl je ook waardevolle kennis en data binnenboord houdt? Onboarding krijgt veel aandacht, maar offboarding is net zo cruciaal voor het behouden van medewerkers en het versterken van de banden tussen degenen die blijven.

Wat kan je verwachten?

In ons aankomende webinar duiken we dieper in de kunst van offboarding/exitstrategieën, waarbij we de focus leggen op het creëren van positieve ervaringen voor zowel vertrekkende collega's als degenen die blijven, effectieve strategieën om waardevolle bedrijfsdata en kennis te behouden wanneer een teamlid het bedrijf verlaat en het faciliteren van betekenisvolle en kwalitatieve offboarding-processen.

Voor wie?

Of je nu een HR-professional bent, een teamleider of gewoon geïnteresseerd in het optimaliseren van je offboardingsproces, dit webinar is voor jou! Schrijf je nu in en leer hoe je een afscheid transformeert in een waardevolle overgang voor iedereen die betrokken is.

Over de spreker:

Stien Gijsbrechts is Managing Partner van Glowstix. Ze is een systeemdenker met ervaring in zowel het begeleiden van organisatietrajecten als leiderschapstrajecten. Stien is ervan overtuigd dat verbinding de beste bron van energie is in de organisatie en bij medewerkers. Verder vertrek ze steeds vanuit een overtuiging dat iedereen in de organisatie een idee heeft van hoe de organisatie beter kan werken. Vaak zien mensen dat enkel vanuit hun eigen perspectief en zien ze niet wat de impact kan zijn op andere afdelingen en teams. Vanuit dat perspectief werkt zij heel graag met organisaties om de HR processen menselijker te maken.

Deel dit evenement

bottom of page