top of page

di 30 mei

|

Webinar | Via MS Teams

Employee Experience: Wat is dat juist?

GRATIS WEBINAR

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Employee Experience: Wat is dat juist?
Employee Experience: Wat is dat juist?

Tijd en locatie

30 mei 2023, 12:15 – 13:00 CEST

Webinar | Via MS Teams

Over het evenement

Ontdek de kracht van een geweldige Employee Experience! Wil je leren hoe je een werkomgeving kunt creëren die jouw medewerkers zal inspireren, motiveren en betrekken?

Dan nodigen we je met veel enthousiasme uit voor een informatieve webinar over Employee Experience

In deze sessie zullen we bespreken wat Employee Experience juist betekent en waarom het zo belangrijk is voor jouw organisatie. We overlopen hoe je een traject kan opzetten om de Employee Experience in jouw organisatie in kaart te brengen en hoe je aan de slag kan om een roadmap voor verbeteringen op te stellen.

Mis deze kans niet om te leren hoe JIJ van start kan gaan met Employee Experience.

Over de spreker:

Stien Gijsbrechts is Managing Partner van Glowstix. Ze is een systeemdenker met ervaring in zowel het begeleiden van organisatietrajecten als leiderschapstrajecten. Stien is ervan overtuigd dat verbinding de beste bron van energie is in de organisatie en bij medewerkers. Verder vertrek ze steeds vanuit een overtuiging dat iedereen in de organisatie een idee heeft van hoe de organisatie beter kan werken. Vaak zien mensen dat enkel vanuit hun eigen perspectief en zien ze niet wat de impact kan zijn op andere afdelingen en teams. Vanuit dat perspectief werkt zij heel graag met organisaties om de HR processen menselijker te maken.

Deel dit evenement

bottom of page