top of page

do 23 mei

|

Webinar | Via MS Teams

Employee Experience - hoe kan AI je als manager of HR professional ondersteunen?

GRATIS WEBINAR

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Employee Experience - hoe kan AI je als manager of HR professional ondersteunen?
Employee Experience - hoe kan AI je als manager of HR professional ondersteunen?

Tijd en locatie

23 mei 2024, 12:00 – 12:45 CEST

Webinar | Via MS Teams

Over het evenement

Klaar om de toekomst van werk te ontdekken? Meld je dan aan voor ons inspirerende webinar over Employee Experience (EX) en de impact van Artificial Intelligence (AI)!

Tijdens dit webinar nemen we je mee op een ontdekkingstocht door de transformerende kracht van AI in de werkplek. We bekijken de impact vanuit het perspectief van zowel managers als HR-professionals.

Ontdek hoe AI:

  • De werknemerservaring radicaal verandert
  • Betrokkenheid, productiviteit en tevredenheid op de werkplek verhoogt
  • Managers en HR-professionals helpt om effectiever te werken

Voor wie?

Of je nu een HR-professional bent, een teamleider of gewoon geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van AI, dit webinar is voor jou! Schrijf je nu in en ontdek hoe AI kan bijdragen aan een optimale medewerkerservaring in jouw organisatie.

Over de sprekers:

Stien Gijsbrechts, Managing Partner bij Glowstix, is een systeemdenker met ervaring in het begeleiden van organisatie- en leiderschapstrajecten. Ze gelooft sterk in verbinding als de beste bron van energie voor zowel de organisatie als de medewerkers. Haar benadering erkent de diverse perspectieven binnen een organisatie en ze werkt graag aan het optimaliseren  van HR-processen door een holistische aanpak te hanteren, met speciale aandacht voor de employee experience.

Katarina Coppé, Chief Commercial Officer bij Welliba, heeft meer dan 25 jaar ervaring in talentmanagement en -ontwikkeling. Samen met het Welliba team implementeert zij innovatieve Employee Experience Management oplossingen aan de hand van mensgerichte technologie en recente ontwikkelingen in gedragswetenschap. Welliba’s benadering is gebaseerd op een wetenschappelijke meting van Employee Experience, waardoor gerichte acties kunnen worden ondernomen om zowel individuele als bedrijfsresultaten te verbeteren. Door gedragswetenschap, mensgerichte AI-technologie en privacybescherming te combineren, streeft Katarina samen met het Welliba-team naar betere resultaten voor organisaties, managers en hun teams.

Deel dit evenement

bottom of page