top of page

do 23 mei

|

Webinar | Via MS Teams

Employee Experience - hoe kan AI je als manager of HR professional ondersteunen?

GRATIS WEBINAR

Employee Experience - hoe kan AI je als manager of HR professional ondersteunen?
Employee Experience - hoe kan AI je als manager of HR professional ondersteunen?

Tijd en locatie

23 mei 2024, 12:15 – 13:00 CEST

Webinar | Via MS Teams

Over het evenement

Verken de boeiende wereld van Employee Experience in ons webinar, waar we de impact van Artificial Intelligence onderzoeken vanuit het perspectief van zowel managers als HR-professionals. Ontdek hoe AI de werknemerservaring transformeert en leer hoe managers en HR-professionals deze technologie kunnen inzetten om betrokkenheid, productiviteit en tevredenheid op de werkplek te vergroten. We zijn verheugd om Katarina van Welliba te verwelkomen als inspirerende spreker, die je zal laten zien wat er mogelijk is met AI op het Welliba platform.

Voor wie?

Of je nu een HR-professional bent, een teamleider of gewoon geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van AI, dit webinar is voor jou! Schrijf je nu in en ontdek hoe AI kan bijdragen aan een optimale medewerkerservaring in jouw organisatie.

Over de sprekers:

Stien Gijsbrechts, Managing Partner bij Glowstix, is een systeemdenker met ervaring in het begeleiden van organisatie- en leiderschapstrajecten. Ze gelooft sterk in verbinding als de beste bron van energie voor zowel de organisatie als de medewerkers. Haar benadering erkent de diverse perspectieven binnen een organisatie en ze werkt graag aan het optimaliseren  van HR-processen door een holistische aanpak te hanteren, met speciale aandacht voor de employee experience.

Katarina Coppé, Chief Commercial Officer bij Welliba, heeft meer dan 25 jaar ervaring in talentmanagement en -ontwikkeling. Samen met het Welliba team implementeert zij innovatieve Employee Experience Management oplossingen aan de hand van mensgerichte technologie en recente ontwikkelingen in gedragswetenschap. Welliba’s benadering is gebaseerd op een wetenschappelijke meting van Employee Experience, waardoor gerichte acties kunnen worden ondernomen om zowel individuele als bedrijfsresultaten te verbeteren. Door gedragswetenschap, mensgerichte AI-technologie en privacybescherming te combineren, streeft Katarina samen met het Welliba-team naar betere resultaten voor organisaties, managers en hun teams.

Deel dit evenement

bottom of page