top of page

vr 22 mrt

|

Webinar | Via MS Teams

Employee Experience: De kracht van data

GRATIS WEBINAR

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Employee Experience: De kracht van data
Employee Experience: De kracht van data

Tijd en locatie

22 mrt 2024, 12:15 – 13:00 CET

Webinar | Via MS Teams

Over het evenement

Ben jij een leider of HR professional die de werknemerservaring in de organisatie naar nieuwe hoogten wilt tillen? Ben je benieuwd naar hoe data jou kan helpen om beter in te spelen op de behoeften van je team en zo de betrokkenheid en tevredenheid te vergroten? Dan is dit webinar iets voor jou!

In ons interactieve webinar, "Employee Experience: De kracht van data", duiken we dieper in de essentie van een uitzonderlijke employee experience en laten we zien hoe data de sleutel kan zijn tot succes. Van aanwerving tot uitstroom, we verkennen hoe data-analyse kan worden ingezet om betekenisvolle inzichten te verkrijgen en de werknemerservaring te optimaliseren. 

Voor dit webinar hebben we Jeroen Schoolmeesters van Welliba uitgenodigd om ook zijn inzichten met jullie te delen.

Hier zijn enkele vragen die we zullen behandelen:

  • Hoe kunnen data helpen om de werknemerservaring te verbeteren?
  • Wat zijn de concrete voordelen van data-gedreven strategieën voor werknemerservaring?
  • Hoe kun je obstakels overwinnen bij het implementeren van deze strategieën in jouw organisatie?

Wees erbij op 22 maart van 12u15 tot 13u en laat je inspireren door de kracht van data in de Employee Experience! Schrijf je nu in om je plekje te verzekeren. We kijken ernaar uit om samen met jou de werknemerservaring te transformeren!

Over de spreker:

Jeroen Schoolmeesters, Country Leader bij Welliba, heeft meer dan 25 jaar ervaring in talentmanagement en -ontwikkeling. Samen met het Welliba-team implementeert hij innovatieve Employee Experience oplossingen, die duidelijke resultaten opleveren op zowel organisatie- als medewerkersniveau. De Welliba benadering is gebaseerd op een wetenschappelijke meting van Employee Experience, waardoor gerichte acties kunnen worden ondernomen om zowel individuele als bedrijfsresultaten te verbeteren. Door gedragswetenschap, mensgerichte technologie en privacybescherming te combineren, streeft Jeroen samen met het Welliba-team naar betere resultaten voor organisaties en hun medewerkers.

Stien Gijsbrechts, Managing Partner bij Glowstix, is een systeemdenker met ervaring in het begeleiden van organisatie- en leiderschapstrajecten. Ze gelooft sterk in verbinding als de beste bron van energie voor zowel de organisatie als de medewerkers. Haar benadering erkent de diverse perspectieven binnen een organisatie en ze werkt graag aan het optimaliseren  van HR-processen door een holistische aanpak te hanteren, met speciale aandacht voor de employee experience.

Deel dit evenement

bottom of page