top of page

Mijn reis naar de kracht van verbinding: Het verhaal achter GlowstixWaarom Verbinding?

Verbinding gaat over de relaties die we opbouwen binnen organisaties - de relaties tussen medewerkers, tussen medewerkers en leiders, en tussen medewerkers en de organisatie zelf. Het gaat over mensen die samenwerken, communiceren en elkaar inspireren.

De voordelen van sterke verbinding zijn indrukwekkend. Onderzoek toont aan dat organisaties met betrokken medewerkers betere bedrijfsresultaten behalen. Medewerkers blijven langer, presteren beter, communiceren effectiever, en nog veel meer. Met andere woorden, verbinding is de kern van een succesvolle organisatie.

 

De Geboorte van Glowstix

 Vanuit deze overtuiging ontstond Glowstix. Mijn visie was duidelijk: ik wilde organisaties helpen om HR-processen te transformeren en de employee experience te verbeteren door de focus te leggen op verbinding. Dit is geen gemakkelijke taak, maar ik was vastbesloten om organisaties de middelen te bieden om dit te bereiken.

Bij Glowstix maken we gebruik van Agile HR en een diepgaande kennis van change management, customer experience en design thinking om organisaties te ondersteunen. We werken nauw samen met onze klanten om HR-processen te optimaliseren en de werkomgeving te creëren die verbinding stimuleert. We geloven dat medewerkers die zich verbonden voelen, het beste van zichzelf geven en dit is de sleutel tot duurzaam succes.

 

De Toekomst van Verbinding

Mijn reis tot nu toe heeft me geleerd dat verbinding geen luxe is, maar een absolute noodzaak in de moderne organisatiewereld. Organisaties die hierin investeren, plukken de vruchten in de vorm van meer tevreden en betrokken medewerkers, wat leidt tot betere bedrijfsresultaten.

Glowstix is mijn passie en mijn missie. Samen met ons team help ik organisaties om te ‘glowen’ in de toekomst door de kracht van verbinding te omarmen en iedereen in elke organisatie evengoed te laten glowen.  Ik ben ervan overtuigd dat we samen een verschil kunnen maken, één organisatie tegelijk.

 

We help you Glow so you can Grow 

 

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page