top of page
Collaboration

HR (Digitale) Transformatie

Het fijne is, jouw HR 3.0? Die heb je al! 

We starten met wat al werkt en bouwen daarop verder.

Organisaties werken hard aan het definiëren van hun visie en strategie.

Welke rol krijgt HR hierin toebedeeld? Hoe gaat HR deze rol invullen? Waar kan HR proactief zijn en de uitdagingen steeds een stapje voorblijven? Hoe kan de digitalisatie hierbij ondersteunen?

Van HR Design naar HR Process Design naar HR Information System Design...

Wij transformeren met je mee!

HR transformatie.png

We veranderen in hoogtempo maar de HR cyclus is al 100 jaar hetzelfde. Jullie zetten al in op wendbaarheid om met al die veranderingen om te gaan. Zo komen er massaal agile samenwerkingen tevoorschijn, zelfsturende teams, leiderschapstrajecten enz. Topinitiatieven die elk op zich inspelen op de behoeften van jouw klant!

Maar is er nood aan meer, een geïntegreerde aanpak die jouw HR-cyclus uit de vorige eeuw

naar het NU en naar de toekomst brengt!

Image by Austin Distel
Van Organisatie Design
naar HR Design

Samen maken we de vertaalslag van Organisatie Design naar HR Design. Met een framework en krachtige methodieken, is het resultaat een HR structuur die huidige en toekomstige uitdagingen in haar vizier heeft.

image-20220707-073138-f1383d39.jpeg
Van HR Design
naar HR ProcesS Design

Een HR Structuur komt tot leven dankzij de processen die de organisatie en medewerkers samenbrengen, ontwikkelen en waarderen. Welke vitale processen ontbreken, kunnen verbeteren of zijn een voorbeeld binnen en buiten de organisatie?

Image by Jud Mackrill
Van HR ProceSs Design
naar HR Information System design

Eens je processen duidelijk bepaald zijn, wil je ze graag integreren in je organisatie. Door in te zetten op de juiste software, maak je het gemakkelijker voor de medewerkers om op een effectieve manier het beste te halen uit zichzelf.

bottom of page