top of page

di 26 sep

|

Webinar | Via MS Teams

Recruitment 3.0: De Kracht van een Verbindende Candidate Experience

GRATIS WEBINAR

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Recruitment 3.0: De Kracht van een Verbindende Candidate Experience
Recruitment 3.0: De Kracht van een Verbindende Candidate Experience

Tijd en locatie

26 sep 2023, 12:15 – 13:00 CEST

Webinar | Via MS Teams

Over het evenement

Klaar om het wervingsproces naar een nieuw niveau te tillen? Ben je ervan overtuigd dat werven meer is dan alleen een administratieve taak? Ben je op zoek naar de juiste balans tussen automatisatie en personificatie in het proces? Wil je weten hoe je een betere 'candidate experience' op poten kan stellen? 

Dan nodigen we je met veel enthousiasme uit voor een inspirerende webinar over Recruitment 3.0: De Kracht van de Verbindende Candidate Experience. We verkennen hoe organisaties een meeslepende en persoonlijke ervaring kunnen bieden aan elke sollicitant

Mis deze kans niet om best practices mee te krijgen over hoe je kandidaten actief betrokken kan houden gedurende het hele wervingsproces en doe mee door je nu in te schrijven.

Over de sprekers:

Sigrid Heirman is Employee Experience consultant bij Glowstix. Ze is een enthousiaste 'spring-in't-veld', die analytisch en probleemoplossend denkt met de nodige portie positieve energie. Bovendien is ze een doorzetter die graag processen in kaart brengt en ze verbetert op een proactieve, co-creatieve en planmatige manier. Sigrid heeft meer dan 7 jaar HR ervaring in de zorgsector, vooral in selectie en werving.

Stien Gijsbrechts is Managing Partner van Glowstix. Ze is een systeemdenker met ervaring in zowel het begeleiden van organisatietrajecten als leiderschapstrajecten. Stien is ervan overtuigd dat verbinding de beste bron van energie is in de organisatie en bij medewerkers. Verder vertrek ze steeds vanuit een overtuiging dat iedereen in de organisatie een idee heeft van hoe de organisatie beter kan werken. Vaak zien mensen dat enkel vanuit hun eigen perspectief en zien ze niet wat de impact kan zijn op andere afdelingen en teams. Vanuit dat perspectief werkt zij heel graag met organisaties om de HR processen menselijker te maken.

Deel dit evenement

bottom of page