top of page

do 29 jun

|

Webinar | Via MS Teams

Employee Recognition 3.0: Meer dan een schouderklopje

GRATIS WEBINAR

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Employee Recognition 3.0: Meer dan een schouderklopje
Employee Recognition 3.0: Meer dan een schouderklopje

Tijd en locatie

29 jun 2023, 12:15 CEST – 30 jun 2023, 12:15 CEST

Webinar | Via MS Teams

Over het evenement

Ben jij een leider of HR professional die begrijpt hoe belangrijk het is om medewerkers te waarderen en te erkennen voor hun inzet en prestaties niet alleen voor de medewerkers maar ook voor het succes van de organisatie? Ben je benieuwd naar hoe je met erkenning in je organisatie proactief om kan gaan?

Dan nodigen we je met veel enthousiasme uit voor een inspirerende webinar over 'Recognition 3.0: Meer dan een schouderklopje' waarin we kijken naar hoe je erkenning pragmatisch kan aanpakken in je organisatie en hoe je mensen mee krijgt in het traject.

Over de sprekers:

Stien Gijsbrechts is Managing Partner van Glowstix. Ze is een systeemdenker met ervaring in zowel het begeleiden van organisatietrajecten als leiderschapstrajecten. Stien is ervan overtuigd dat verbinding de beste bron van energie is in de organisatie en bij medewerkers. Verder vertrek ze steeds vanuit een overtuiging dat iedereen in de organisatie een idee heeft van hoe de organisatie beter kan werken. Vaak zien mensen dat enkel vanuit hun eigen perspectief en zien ze niet wat de impact kan zijn op andere afdelingen en teams. Vanuit dat perspectief werkt zij heel graag met organisaties om de HR processen menselijker te maken.

Liesbeth Van Heukelom is oprichter van TeamBeat. Ze streeft naar een positief en productief ritme bij de teams in een organisatie. Liesbeth merkte dat bedrijven de laatste jaren tal van nieuwe uitdagingen voorgeschoteld kregen waaronder afstandswerken, digitalisering, een veranderende maatschappij, het economisch klimaat. Deze factoren hebben rechtstreeks impact op de samenwerking tussen mensen onderling en uiteindelijk ook op hun prestaties. Met TeamBeat zet ze samen met ondernemingen extra in op het welbevinden van de medewerkers en samenwerking onderling door teams volledig in hun kracht te plaatsen via teamontwikkelingstrajecten. Op die manier dragen deze teams zonder enige twijfel bij aan duurzame transformaties.

Deel dit evenement

bottom of page