top of page

di 25 apr

|

Webinar | Via MS Teams

Employee Onboarding 3.0: Welcome me well!

GRATIS WEBINAR

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Employee Onboarding 3.0: Welcome me well!
Employee Onboarding 3.0: Welcome me well!

Tijd en locatie

25 apr 2023, 12:15 – 13:00 CEST

Webinar | Via MS Teams

Over het evenement

Ben jij een leider of HR professional die wel weet wat het belang is om nieuwe medewerkers goed te ontvangen maar die zoekende is naar de beste manier om dit te doen? Of die in een organisatie werkt waar er heel nauw gekeken wordt naar onboarding en het proces graag wat breder trekt? 

Dan nodigen we je met veel enthousiasme uit voor een inspirerende webinar over Employee Onboarding 3.0 waarin we kijken naar hoe je dat pragmatisch kan aanpakken in je organisatie en hoe je mensen mee krijgt in het traject.

Mis deze kans niet om te leren over de nieuwste strategieën voor het verbeteren van het onboarden en doe mee door je nu in te schrijven.

Over de sprekers:

Stien Gijsbrechts is Managing Partner van Glowstix. Ze is een systeemdenker met ervaring in zowel het begeleiden van organisatietrajecten als leiderschapstrajecten. Stien is ervan overtuigd dat verbinding de beste bron van energie is in de organisatie en bij medewerkers. Verder vertrek ze steeds vanuit een overtuiging dat iedereen in de organisatie een idee heeft van hoe de organisatie beter kan werken. Vaak zien mensen dat enkel vanuit hun eigen perspectief en zien ze niet wat de impact kan zijn op andere afdelingen en teams. Vanuit dat perspectief werkt zij heel graag met organisaties om de HR processen menselijker te maken.

Martine Gorissen is Employee Experience Consultant bij Glowstix. Ze is nieuwsgierig en oprecht geïnteresseerd in het ecosysteem van organisaties. Door in de samenhang van processen, teams en waardestromen de juiste interventies te faciliteren, draagt ze bij aan het bereiken van duurzame resultaten. Continue verbetering, verhogen van effectiviteit met pragmatisme en naïef enthousiasme zijn haar natuurlijke drijfveren. Alles is een leer-en inspiratiebron, en door te durven experimenteren met nieuwe toepassingsmogelijkheden, linken te leggen tussen zaken die op het eerste zicht niets met elkaar gemeen lijken te hebben, komt Martine uitdagend en verrassend uit de hoek.

Deel dit evenement

bottom of page